Publicitate

Mai multe imagini aparute pe retelele sociale indica faptul ca unitatile de învatamânt prescolar din Rusia se pregatesc, de asemenea, pentru ziua de 9 mai.
Child abuse pic.twitter.com/lSaCSxv7HJ— Shaun Walker (@shaunwalker7) May 8, 2022
Politica regimului Putin de educare a copiilor în spiritul imperialist-militar ofera o mostra lugubra în preajma zilei de 9 mai, atunci când în Rusia sunt pregatite manifestari de amploare pentru celebrarea victoriei asupra Germaniei naziste în Al Doilea Razboi Mondial.

Imaginile aparute în spatiul public arata ca liderii de la Kremlin încearca sa-i îndoctrineze pe copii chiar în spiritul fascist, pe care sustin ca-l combat.

Copiii dintr-un video publicat pe Twitter apar „costumati” în tancuri de jucarie marcate cu litera „Z” si în costume militare. Educatorii din preajma lor îi pregatesc pentru o defilare în stilul celei oficiale, din Piata Rosie a Moscovei.

Prezentatoarea rusa a imaginilor filmate în curtea unei gradinite poate fi auzita pronuntând „batalionul sanitar”, când prin fata ei trec copii costumati în medici militari.

Sursa: ziare.com

Citește toată știrea

VIDEO Educație sinistră în Rusia în numele propagandei. Copiii de grădiniță, puși să defileze de 9 mai în tancuri de jucărie marcate cu Z

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate