Publicitate

Sunteti asteptati în Parcul Expozitiei din Copou la Festivalul Lavandi, care se va încheia diseara. Puteti cumpara flori, produse cosmtice sau sucuri care au la baza mirosul de levantica.
Dincolo de frumusetea lor, plantele se regasesc în tot mai multe produse, de la cele pentru îngrijirea personala, pâna la dulciuri sau bauturi racoritoare. Lavanda este cunoscuta si pentru efectele calmante si terapeutice.

Levantica are si foarte multe efecte terapeutice si relaxante. Se pot prepara uleiuri esentiale, cosmetice, ape florale sau saculeti parfumati.Foarte cautate si apreciate de vizitatori sunt si produsele artizanale. Florile de levantica se împletesc perfect într-un mixt de gusturi si arome.

Iar piata produselor din lavanda este foarte diversificata. Inclusiv mierea poate avea acum aceasta aroma….plus înca ceva delicios.

Lavanda nu este o planta pretentioasa si poate creste de mai multe ori pe parcursul unui an. Afacerile cu lavanda au înflorit în ultimii ani, iar producatorii reusesc sa culeaga roade frumoase. Festivalul Lavandei este la cea de-a VII-a editie si se desfasoara pentru prima data la Iasi.

Sursa: focusprimatv

Citește toată știrea

VIDEO: Nu ratați ultima zi a Festivalului Lavandei, care are loc în Parcul Expoziției/Copou
Publicitate