Publicitate

Lunga serie de lovituri date de ucraineni cu drone Bayraktar asupra trupelor rusesti de pe Insula Sepilor continua, ultimele imagini aparute online aratând cum este distrusa o nava rapida de debarcare aflata la mal, dar si bombardamente asupra pozitiilor rusesti de pe insula propriu-zisa.
Tinta lovita pare sa fie o nava rapida de debarcare Project 11770E Serna, de circa 25 de metri lungime ce poate transporta încarcaturi de pâna la 45 de tone.

Potrivit Oryx, un cont de Twitter al unor experti în armament ce monitorizeaza evolutia razboiului din Ucraina, la bordul navei de debarcare pare sa fie un sistem antiaerian de rachete Tor, ce este distrus odata cu aceasta.

Insula Serpilor a devenit unul dintre simbolurile rezistentei ucrainene înca din primele zile ale razboiului, dupa ce un militar ucrainean a raspuns ultimatumului dat de Moskva cu ”Nava rusa, du-te la dracu”.

Rusii au ocupat apoi Insula Serpilor cu usurinta, deoarece au anihilat rapid marina ucraineana, însa succesele s-au mutat apoi de partea ucraineana.

Moskva a fost scufundata de luna trecuta, iar dronele Bayraktar TB-2 distrug de aproximativ zece zilenave de patrulare din zona Insulei Serpilor, sistemele antierene rusesti de pe aceasta, dar si restul pozitiilor ocupantilor rusi.

Sursa: hotnews.ro

Citește toată știrea

VIDEO O dronă Bayraktar a distrus o navă de debarcare rusească de lângă Insula Șerpilor. Ucrainenii fac ravagii de 10 zile pe insula ocupată de ruși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate