Publicitate

Pe lânga performantele exceptionale ale lui David Popovici, un alt eveniment a uimit lumea întreaga în timpul Campionatului Mondial de natatie de la Budapesta.
???? Susto en el Mundial de Natación.Esta es la secuencia del rescate de la nadadora artística Anita Álvarez, quien se desmayó al finalizar su rutina.Fue su entrenadora Andrea Fuentes quien, sin pensarlo, se lanzó con ropa de civil a rescatarla.@Pueblaonline pic.twitter.com/MOeRW7dVtC— Arturo Luna Silva (@ALunaSilva) June 22, 2022 Americancei Anita Alvarez, 25 de ani, i s-a facut rau în timpul unui concurs. Mai exact, sportiva a lesinat în timpul exercitiului pe care-l desfasura la proba de natatie artistica. La un moment dat, înotatoarea s-a dus la fund, fara sa aiba vreo reactie.

Potrivit publicatiei Mundo Deportivo, tragedia a fost evitata datorita antrenoarei sale, Andrea Fuentes, care a observat ce se întâmpla si s-a aruncat imediat în apa. Ea si-a ridicat eleva de pe fundul bazinului.Anita Alvarez a fost scoasa din complexul sportiv Duna Arena pe targa. Din fericire, sportiva din SUA si-a revenit si este în afara oricarui pericol. În urmatoarele zile, pentru a afla ce a provocat lesinul, medicii o vor supune unor teste amanuntite.

Salvamarii nu au avut nicio reactie
“A fost o sperietura uriasa. A trebuit sa sar în bazin, deoarece salvamarii nu aveau de gând s-o faca. Mi-a fost frica pentru ca nu respira, dar acum se simte foarte bine.

A avut apa în plamâni, iar odata ce a început sa respire din nou, totul a fost bine. S-a simtit ca o ora întreaga. Am spus ca lucrurile nu sunt în regula, am tipat la salvamari sa se arunce în apa, dar nu m-au auzit sau nu au înteles ce am spus.

Nu respira! Am sarit cât de repede am putut, de parca eram la finala Jocurilor Olimpice”, a declarat Andrea Fuentes, potrivit Firstpost.

Sursa: stirileprotv

Citește toată știrea

(VIDEO) Panica la Budapesta. Înotătoare scoasă leșinată de pe fundul bazinului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate