Publicitate

Seful Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, a luat o trânta în aceasta dimineata, în timp ce sfintea o biserica în orasul Novorossiisk de la Marea Neagra. Acesta a alunecat pe podeaua de marmura si s-a lovit de marginea amvonului.

Head of the Russian Orthodox Church Patriarch Kirill took a tumble this morning while consecrating a church in the Black Sea city of Novorossiysk pic.twitter.com/KL78NVRpos
— Francis Scarr (@francis_scarr) June 25, 2022
Preotii din jur se grabesc speriati sa-i sara în ajutor Patriarhului, dar acesta se ridica repede si continua slujba de sfintire.

„Nici securistii, nici serviciul de protocol, nici episcopii care stateau în apropiere nu au reusit sa-l prinda. Patriarhul s-a lovit la spate pe marginea amvonului. Liturghia a continuat. Mitropolitul Grigore si episcopul local Theognost se uita vinovat la patriarh si asteapta o reactie. Dar de vina sunt restrictiile legate de coronavirus, din cauza carora patriarhul nu permite sa-l atinga si sa-l sustina pe trepte”, a scris protodiaconul Andrei Kuraev, potrivit Unimedia.

Citește toată știrea

(VIDEO) Patriarhul Kirill, ”trăsnit” în biserică. A căzut în timpul slujbei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate