Publicitate

Patru delfini si trei lei de mare de la Delfinariul din Harkov vor ajunge la Constanta, dupa ce în Ucraina nu mai exista posibilitatea îngrijirii lor.
Convoiul care le transporta la Delfinariul din Constanta, format din dubite cu tancuri de apa speciale, a trecut miercuri, 11 mai, prin punctul de frontiera Isaccea din judetul Tulcea.

„Prim Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea a traversat în urma cu putin timp un transport special, format din doua dubite în care se afla patru delfini si trei lei de mare, ce urmeaza sa ajunga la Delfinariul din Constanta. Tranzitul lor prin PTF Isaccea a fost facut cu prioritate de catre colegii de la Politia de Frontiera si medicul veterinar, pentru a limita pe cât posibil stresul acestora”, au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Delta” al judetului Tulcea.Din cauza razboiului, Delfinariul din Harkov nu mai avea posibilitatea de a avea grija de animale în mod corect, astfel ca în luna martie s-a luat legatura cu autoritatile locale constantene si cu reprezentantii Delfinariului Constanta, care si-au aratat disponibilitatea de a le prelua în grija.

Sursa: ctnews

Citește toată știrea

VIDEO: Patru delfini și trei lei de mare din Ucraina, salvați la Delfinariul Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate