Publicitate

Misterioase statui care îl înfatiseaza pe presedintele rus Vladimir Putin stând pe un tanc, un întreg ansamblu colorat într-un rosu aprins, tipator, au atras atentia în mai multe orase din lume. Ele au fost observate la New York, Paris si Barcelona, fiind creatia artistului francez James Colomina.
O sculptura rosie a lui Putin a fost instalata recent într-un loc de joaca, pe nisip, în faimosul Central Park din New York, Statele Unite. Aceasta a devenit o atractie pentru copii, care îi pun nisip în cap sau îl ameninta cu un pistol de jucarie, cu apa, potrivit CBS News.

Artistul francez, James Colomina, care este cunoscut pentru faptul ca îsi plaseaza statuile rosii, care îl înfatiseaza pe Vladimir Putin stând pe un tanc de razboi în miniatura, în zone neconventionale, fara un anunt prelabil, a creat opera.

”Aceasta sculptura îsi propune sa denunte absurditatea razboiului si sa evidentieze curajul copiilor atunci când se confrunta cu situatii violente, catastrofale, declansate de altii”, a scris artistul stradal, într-o postare pe contul sau de Instagram.

Mai mult, pe ziare.com

Citește toată știrea

VIDEO Putin, umilit de copii. Misterioasele statui roșii apărute la New York și Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate