Publicitate

Soldatii rusi recent mobilizati au început deja sa se bata, dar între ei, arata un video care a devenit viral pe retelele sociale. Recrutii par a fi într-o stare avansata de ebrietate. De altfel, retelele sociale sunt pline de filmari cu recruti beti si demoralizati.
Drunk mobilized „defenders of the motherland” started a fight among themselves. It seems that not everyone will reach the front. pic.twitter.com/BzyWLrQnlF— NEXTA (@nexta_tv) September 23, 2022 „Recrutii beti, „aparatorii patriei”, au început sa se bata între ei.

Se pare ca nu toata lumea va ajunge pe front”, scrie Nexta TV.

Un alt video arata un locotenent-colonel în rezerva anuntând ca a fost mobilizat, desi are 63 de ani si este bolnav, a fost înrolat. El arata imaginea unui campus militar, în spatele sau. Locotenent-colonelul spune ca nu a avut parte de nici un control medical la înrolare.
Absolute scenes at an airfield in Russia’s Far East where one man mobilised to fight in Ukraine was so drunk that he reportedly fell asleep in the long grass next to the runway pic.twitter.com/T7ddrMkyBb— Francis Scarr (@francis_scarr) September 23, 2022 Alte filmari arata recruti care par a fi extrem de beti.

Mai mult, pe defapt.ro

Citește toată știrea

VIDEO Soldații ruși recent mobilizați au început deja să se bată. Între ei! Tot mai multe centre de mobilizare, incendiate
Publicitate