Publicitate

Meciul dintre Coritiba si Cruzeiro (patronata de Ronaldo Nazario) a fost întrerupt în prelungirile reprizei secunde, dupa ce suporterii celor doua echipe s-au luat la bataie.
Cenas lamentáveis!Após o gol do Coritiba no fim do segundo tempo, torcedores do Cruzeiro e do Coxa invadiram o campo da Vila Capanema e entraram em conflito pic.twitter.com/pjAkbsfrRI— ge (@geglobo) November 11, 2023 În minutul 90+4, mai multi fani ai lui Cruzeiro au spart barierele si au invadat terenul de joc, înainte de a li se alatura suporterii lui Coritiba. A izbucnit o încaierare generala, iar arbitrul i-a trimis imediat pe jucatori la vestiare, potrivit hotnews.

Potrivit presei locale, un elicopter al politiei a survolat stadionul, în timp ce Ronaldo si ceilalti oficiali încercau sa hotarasca ce trebuie facut în continuare.

Toti fanii lui Cruzeiro au fost expulzati de pe stadion, iar doar câtiva fani ai Coritiba au ramas în tribune, în timp ce serviciile medicale se ocupau de raniti.

Dupa o pauza de 45 de minute, cele doua echipe au revenit pe teren pentru ultimele sase minute de joc. Duelul din etapa a 34-a a campionatului Braziliei s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Coritiba. Golul a fost înscris de Robson (’90+1).

În urma acestui rezultat, Coritiba se afla pe locul 19 (29 de puncte), iar Cruzeiro ocupa locul 17 (37 de puncte).

Citește toată știrea

VIDEO Suporterii au intrat pe teren și s-au luat la bătaie sub privirile brazilianului Ronaldo
Publicitate