Publicitate

Un avion care avea la bord 126 de pasageri a luat foc marti, 21 iunie 2022, în timp ce ateriza, informeaza ziarul britanic The Independent.
Din fericire, niciunul dintre pasageri nu a decedat, dar trei persoane au fost ranite si s-a creat panica mare în timpul evacuarii aeronavei.

Din primele informatii reiese ca avionul, McDonnell Douglas MD-82, apartine companiei aeriene Red Air si efectua un zbor din Santo Domingo, Republica Dominicana, spre orasul Miami din SUA.

La momentul aterizarii pe aeroportul din Miami, însa, în jurul orei locale 05:30, trenul de aterizare al avionului a cedat, iar aeronava s-a prabusit practic pe pista, dupa cum se poate observa în video de mai jos.

Impactul avionului cu solul a provocat un incendiu imediat si a fost un miracol ca nu a murit nimeni, dar pasagerii s-au panicat si au început sa evacueze aeronava tipând si fugind.

Trei dintre pasageri au suferit rani minore, unii în timpul aterizarii, iar altii în timpul evacuarii avionului.

Pompierii de pe aeroportul din Miami au intervenit imediat si au reusit sa tina flacarile sub control. Acestia au încercat, de asemenea, sa evite varsarea de combustibil pe pista de aterizare, pentru ca flacarile sa nu se extinda.

„Am crezut ca voi muri. Toate ferestrele erau sparte si cineva parca si-a rupt piciorul si mâna. Am început sa fug si am sarit si am crezut ca va exploda”, a declarat pasagera Paola Garcia pentru postul de televiziune 7 News.

Citește toată știrea

(VIDEO) Un avion cu 126 de pasageri la bord a luat foc în timpul aterizării, în SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate