Publicitate

Incident nemaivazut pe terenul de tenis, la Cupa Laver. Un spectator a patruns pe teren, unde si-a dat foc sub privirile lui Roger Federer, Rafael Nadal si Novak Djokovic.
Un activista entró a la pista de la Laver Cup con una camiseta en contra de los vuelos privados: „End UK private jets”.pic.twitter.com/8Pkgigf4mj— Set Tenis (@settenisok) September 23, 2022 Totul s-a întâmplat în al doilea set al partidei dintre Stefanos Tsitsipas si Diego Schwartzman, dupa ce în primul meci al zilei, Casper Ruud, din Echipa Europei l-a învins pe Jack Sock, membru al Echipei Lumii.La ora actuala nu se stiu mai multe informatii despre individ, afara de faptul ca a protestat împotriva indiferentei autoritatilor cu privire la schimbarile climatice.

Pe tricoul sau a fost inscriptionat mesajul „Terminati cu zborurile private în Marea Britanie,” un îndemn menit sa atraga atentia asupra poluarii. 

Fortele de ordine au intrat la timp, chiar daca momentul i-a socat pe toti cei implicati, inclusiv pe Stefanos Tsitsipas, campionul de la Monte Carlo ramânând socat de cele întâmplate. 

Este a doua oara în 2022 când un meci important de tenis este întrerupt de un protestatar care lupta pentru constientizarea problemelor de mediu

Citește toată știrea

VIDEO Un spectator-problemă și-a dat foc pe teren la Cupa Laver, sub ochii lui Federer
Publicitate