Publicitate

Accident foarte grav în Rondul vechi, intersectia CUG care duce la Selgros. O masina s-a facut praf dupa ce a intrat într-un stâlp. Au intervenit trei 3 ambulante, pompierii de la descarcerare si doua echipaje de Politie.
Martorii povestesc ca s-a auzit o bubuitura atât de puternica încât au crezut ca a explodat ceva în intersectie.

Masina are numere de Neamt, dar martorii de la fata locului sustin ca o cunosc pe soferita care a condus autovehiculul.

Pompierii au folosit echipamente hidraulice pentru a o putea extrage în conditii de siguranta pe soferita care urla de durere din masina.

Masina a fost atât de grav avariata încâta  fost extrasa pe portiera dreapta spate. A fost urcata pe targa, este constienta, dar a suferit rani grave. Ea a fost transportata de urgenta la spital.

Accidentul s-a petrecut dupa ce soferita a lovit refugiul de tramvai din fata blocului turn nou construit în Rondul vechi, de acolo a ricosat pe linia de tramvai, a sters un taxi care circula din sens opus si s-a oprit 100 de metri mai departe, în stâlp. Toata zona este impânzita de resturi de motor si uleiul împrastiat pe zeci de metri.

Citește toată știrea

VIDEO?FOTO Accident la miezul nopții în Rondul Vechi. O șoferiță a intrat într-un refugiu de tramvai și a fost aruncată într-un stâlp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate