Publicitate

Liderii coalitiei, Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu, înca nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL si PSD la Primaria Capitalei si nu au ajuns sa discute în detaliu pe marginea acestui subiect. „Daca ar fi sa stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca sa vedem care este pozitionarea candidatilor”, a explicat Ciuca. De asemenea, Ciolacu a spus ca „în urmatoarea perioada o sa venim cu deciziile politice cela mai bune”.
„În acest moment nu am ajuns sa discutam în detaliu si un raspuns cât se poate de onesc este ca, si daca ar fi sa stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca sa vedem care este pozitionarea candidatilor. Ne intereseaza foarte mult profilul candidatului în perceptia alegatorilor”, a afirmat Nicolae Ciuca, întrebat miercuri la Parlament daca PNL si PSD au decis candidat comun pentru Primaria Capitalei.

La rândul sau, liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat ca nu este vorba despre o împarteala, ci despre cele mai competente persoane pentru functie.

„Nu vorbim despre o împarteala. Vorbim de cele mai competente persoane (…) Trebuie sa ai ceva în tine sa poti face aceasta munca. Cea mai dfificila munca este aceea de a fi ales la tine, în orasul tau. În urmatoarea perioada o sa venim cu deciziile politice cela mai bune”, a explicat Ciolacu.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca nu au fost în coalitie discutii punctuale despre candidatii la Primaria Capitalei si la cele sase sectoare.

„În Bucuresti se va lua o decizie zilele urmatoare. Important este ca ceea ce se întâmpla acum în Bucuresti sa nu se mai repete, iar domnul primar actual sa plece catre o alta activitate, dar pentru asta trebuie sa avem cel mai bun candidat din partea noastra. PSD Bucuresti face propuneri si se iau decizii, dar pentru ca Bucurestiul este capitala României a intrat în negocierea nationala, ceea ce nu este un lucru rau. La nivel de sectoare concluzia a fost de a sustine colegii nostri de la sectoarele 3, 4, 5 si 6, fiind aliatul nostru PNL, aici presedintele de la Sectorul 6, Gabriel Mutu, urmând sa anunte saptamâna viitoare daca doreste sa se implice în alegeri si sa candideze, ca vom avea candidat comun pentru Sectorul 1, pentru Sectorul 2 si vom discuta si despre Capitala saptamâna viitoare”, a spus Gabriela Firea. 

 

Citește toată știrea

Vor susţine liderii coaliţiei un candidat comun la Primăria Capitalei?
Publicitate