Publicitate

La ora asta trebuia sa fim acasa. Dar nu suntem – eu, sotia si cei doi copii mici ne aflam in parcarea unui hotel aflat la 15 km de aeroportul din Basel si ne gandim cum sa facem sa ajungem acasa. WizzAir ne-a abandonat aici si ne-a spus sa ne descurcam singuri.In aceeasi situatie se afla inca cateva alte sute de familii care ar fi trebuit sa se intoarca la Iasi cu zborul W6 6936, Basel – Iasi. Calatoria spre casa ar fi trebuit sa dureze 3 ore, acum m-as considera norocos daca peste 5 zile vom ajunge acasa.

Dar cum am ajuns in situatia asta?
Din cauza vremii nefavorabile, avionul WizzAir care venea din Iasi la Basel a aterizat la Zurich. Zborul de intoarcere a fost anulat, iar doamna de la ghiseul de imbarcare ne-a spus ca ne poate asigura doar o noapte de cazare, iar apoi trebuie sa ne facem singuri rezervari pe site-ul wizzair.com pentru zborul de intoarcere. Problema este ca nu mai exista zbor direct Basel – Iasi. Compania WizzAir a hotarat sa nu mai zboare din Iasi catre aceasta destinatie, iar zborul W6 6936 din data de 23 iunie era ultimul pe acest traseu. Asadar trebuie sa cautam alternative. Primul zbor din Basel catre Romania pe care l-am gasit este pe 25 iunie, cu destinatia Cluj. Trebuie acum sa platesc din nou bilete de avion (vreo 360 de euro, din banii mei, caci WizzAir nu mi-a oferit posibilitatea de a echivala costul biletelor de intors si de a plati o suma mai mica) si sa gasesc unde sa stau pana duminica (tot pe banii mei, fiindca WizzAir ne-a asigurat doar o noapte de cazare). Desigur, exista promisiunea ca macar banii de bilete de avion ne vor fi decontati, dar pana atunci trebuie sa platesc din buzunarul meu. Plus ca la Cluj voi ajunge de fapt luni dimineata, pe la ora 1 AM, asa ca voi avea nevoie de cazare si ulterior de un mijloc de transport pentru a ajunge la Iasi..

Sunt dezamagit de modul in care Wizzair s-a comportat cu pasagerii sai in aceasta situatie si mi-am pierdut increderea in capacitatea acestei companii de a gestiona situatii dificile.

Citește toată știrea

Wizzair a abandonat sute de pasageri în Basel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate