Publicitate

Zece persoane au murit si alte 251 au fost ranite în urma unei scurgeri de gaze toxice dintr-un rezervor de depozitare în portul Aqaba, din Iordania, a relatat luni televiziunea de stat, în timp ce autoritatile le-au cerut locuitorilor sa închida ferestrele si sa ramâna în case, relateaza Reuters.
Scurgerea de gaze s-a produs dupa ce un rezervor plin cu gaz toxic a cazut în timpul transportului, a declarat purtatorul de cuvânt al directiei de siguranta publica, potrivit agentiei de stiri de stat Petra.

Un videoclip postat pe pagina de Twitter a televiziunii de stat a aratat un rezervor de depozitare când cadea în timpul transportului si se trântea de puntea unei nave. Se pot observa gaze de culoare galbena care se ridica în aer în timp ce oamenii fug.

Autoritatile sanitare ale orasului le-au cerut locuitorilor sa-si închida ferestrele si sa ramâna în case, potrivit televiziunii de stat.

Echipele specializate înca se ocupa de incident, a postat serviciul de aparare civila pe pagina sa de Facebook. Avioane de evacuare au fost trimise în Aqaba, a precizat televiziunea de stat.

Premierul Bisher al-Khasawneh se afla în drum spre Aqaba, potrivit televiziunii de stat.

De asemenea, Al-Khasawneh a format o echipa care sa ancheteze incidentul, condusa de ministrul de Interne, a mentionat Ministerul Informatiilor.

Citește toată știrea

Zece morţi şi 251 răniţi, în urma unei scurgeri de gaze toxice în portul Aqaba din Iordania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate