Publicitate

Grecia este una dintre destinatiile favorite ale românilor, iar în special cei care se duc pentru prima data au destul de multe întrebari cu privire la cele mai frumoase zone, cele mai rentabile cazari, sau cele mai potrivite plaje pentru copii.
Ei bine, turistii care nu vor doar sa stea la soare si sa înoate în mare, ci vor sa ia la pas orasele, se pot întreba si care sunt zonele considerate rau famate, pe care sa le evite, în special noaptea.

”În iunie mergem în Grecia si am vrea sa vizitam si Atena. Am înteles ca sunt ceva cartiere rau famate. De ce zone sa ne ferim?”, este o postare de pe grupul de Facebook Forum Grecia.

Oamenii s-au grabit sa îi raspunda, unii sustinând ca nu are de ce sa îsi faca griji, pe când altii atentionând în privinta anumitor strazi sau cartiere. Totusi, mai toti au avut aceeasi recomandare, si anume grija la hotii de buzunare.

”Necesita atentie sporita în mijloacele de transport (full de hoti), zona centrala (n-as fi crezut).

Cu exceptia obiectivelor (fenomenale de altfel), Atena mi-a lasat un gust amar.

Si nu în ultimul rând, atentie unde parcati (se sparg la greu )”, scrie Calin A.

”Zone rau famate sunt în toate orasele dar nu e cazul sa va speriati. Sunt doua strazi mai „colorate”, dar nu mi se par asa riscante. M-am plimbat de multe ori pe acolo (Acharnon si Patision) si nu am patit nimic. Într-adevar, în mijloacele de transport si în zonele foarte aglomerate e de preferat sa aveti grija cum va tineti geanta. În schimb, spartul masinilor nu prea mai e, exista multa politie pe strazi. Si credeti-ma, politistii sunt destul de „reactivi” când vine vorba de furturi sau spargeri mai ales printre turisti. Nu va faceti griji, bucurati-va de vacanta, orasul este mare si frumos (si daca chiar ajungeti pe vreo strada mai dubioasa, va puteti întoarce fara probleme)”, scrie Flavia P.

Mai mult, pe ziare.com

Citește toată știrea

Zonele rău famate ale Atenei. Ce trebuie să știe turiștii care merg în Grecia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate