Publicitate

Tu ne trimiti o fotografie cu cosul de cumparaturi sau cu banda de la casa de marcat pe care se afla si pâinea de la Panifcom, cu pâinea în sacosa sau orice alta poza din care sa întelegem ca îti place pâinea cu Reteta Curata de la Panifcom si noi te premiem saptamânal.
Avem CONCURS nou la Panifcom!

Fa timpul câstigator!  Cât stai cu produsele pe banda sau în cosul de cumparaturi, daca ai si o pâine cu Reteta Curata de la Panifcom, o fotografiezi, te înscrii la concurs pe www.panifcom.ro si poti câstigi saptamânal premii!

Ce poti câstiga:

Unul din cele 33 vouchere in valoare de 300 de lei fiecare
Unul din cele 150 de cosuri cu bunatati pregatite cu drag de Panifcom

Ce trebuie sa faci:

Tu ne trimiti o fotografie cu cosul de cumparaturi sau cu banda de la casa de marcat pe care se afla si pâinea de la Panifcom, cu pâinea în sacosa sau orice alta poza din care sa întelegem ca îti place pâinea cu Reteta Curata de la Panifcom si noi te premiem saptamânal.

Mai mult, în magazinele participante la campania „Ai luat si pâine” poti avea partea de o surpriza: în perioada campaniei, echipa Panifcom va fi incognito printre rafturi. Nici nu stii unde poti sa dai de noi sau noi de tine. Daca te gasim cu o pâine cu Reteta Curata de la Panifcom în cosul de cumparaturi, poti câstiga pe loc un cos cu multe bunatati pregatit cu drag de Panifcom.

Produsele participante sunt toate produsele cu Reteta Curata de la Panifcom:

Mândria Brutarului integrala cu seminte, 600 g

Mândria Brutarului integrala cu secara, 600 g

Mândria Brutarului cu faina alba, 600 g

Franzela 3 Boabe 5 Seminte, feliata, 500 g

Pâinea 3 Boabe cu seminte, feliata, 500 g

Franzela 3 Boabe, feliata, 500 g

Ce este Reteta Curata de la Panifcom:

Cu ajutorul tehnologiilor si a retetelor stravechi, folosind dospirea lenta si sufletul pâinii, maiaua, am reinventat procesul de fabricatie industriala al pâinii. Oricine stie sa faca o pâine cu amelioratori si conservanti – dar noi va oferim o gama de panificatie plina de sanatate, cu reteta curata, fara E-uri, amelioratori si conservanti.

Folosim materii prime de cea mai buna calitate si controlam întregul proces de la bobul de grâu si pâna la faina. Am reactualizat retete vechi si ne folosim de cea mai înalta tehnologie pentru a produce ceea ce numim noi “Pâinea cu Reteta curata”.

Cine este Panifcom?

Suntem producatori de produse de panificatie si zilnic facem ce stim noi sa facem cel mai bine de 100 de ani: pâine pentru azi si pentru mâine.

Lucram alaturi de 250 de oameni harnici, suntem prezenti cu produsele noastre în peste 2.000 de magazine de proximitate si lucram cu principalele supermarketuri din Zona Moldovei.

De la inceput am decis ca, pentru o pâine buna trebuie sa ne implicam în întregul proces si de aceea cultivam 4000 hectare de teren.

De la bobul de grâu, pâna la macinis (avem moara noastra de faina la Todireni), de la maiestria brutarilor si pâna pe mesele a mii si mii de oameni este un drum lung si o mare responsabilitate.

Produsele de panificatie Panifcom sunt facute cu maia, asta pentru ca sa oferim zilnic, o pâine vie, plamadita ca pe vremuri.

Citește toată știrea

Ai luat și pâine? Ia și premiile! (P)
Publicitate