Publicitate

Edilul USR al Brasovului, Allen Coliban, a declarat, miercuri, ca va ramâne un primar care comunica pe Facebook, sustinând ca este un inovator din acest punct de vedere.
„Am câstigat campania în 2020 si am continuat sa inovez din acest punct de vedere, pentru ca de obicei vezi primarul o data la patru ani. Merg în cartiere, ma întâlnesc cu presedintii de asociatii (de locatari – n.r.), avem proiecte pe care le inauguram în cartiere, de la terenuri de sport si pâna la crese, gradinite, sunt lucruri care nu s-au facut în ultimii zece ani. Sunt un primar care comunica pe Facebook pentru ca acolo sunt foarte multi dintre brasoveni, care pot sa-si expuna parerea si pot intra în dialog cu ei, dar fac si foarte mult teren. În felul acesta am câstigat alegerile în 2020 si îmi propun sa continui în acelasi fel”, a afirmat Coliban la Digi24.

Edilul a spus ca „schimbarea e vizibila la Brasov” si a lansat mai multe „provocari” celorlalti primari din România.

„Aratati-mi un oras care arata mai bine si îsi face treaba mai bine (…), un oras mai curat decât Brasovul. S-a schimbat abordarea fata de primar si primarie, nu mai avem abordarea de Zeus, acum avem un primar pe care poti sa-l tragi de mâneca si sa-i spui: aici ar trebui mai multa curatenie”, a precizat Coliban, raspunzând astfel criticilor privind insuficienta curatenie din oras.

Alte „provocari” se refera la investitiile din educatie – „nimeni nu mai are sase gradinite si patru crese în constructie în acelasi timp”-, dar si la extinderea retelelor de statii de încarcare a masinilor electrice si mobilitate, Brasovul având cele mai „ambitioase” programe în acest sens.

Citește toată știrea

Allen Coliban, edilul Braşovului: Voi rămâne un primar care comunică pe Facebook
Publicitate