Publicitate

Antibiotice Iasi lanseaza gama de suplimente nutritive de uz veterinar VetAria+, ce vine în completarea produselor veterinare cu prescriptie medicala ale companiei, care de decenii ajuta profesionistii din acest domeniu sa trateze diverse patologii ale “prietenilor necuvântatori”.  Aceasta directie de dezvoltare se înscrie în strategia de extindere a portofoliului de produse marca Antibiotice si reprezinta o sursa de crestere în viitor a cifrei de afaceri a companiei.
“Antibiotice lanseaza astazi o noua linie de business, cea pentru gama de suplimente veterinare, sub brandul umbrela VetAria+, în acord cu planul de afaceri “The Future Together”al companiei. Intentia noastra este de a aduce noutate în peisajul industriei si al pietei farmaceutice. Facem un pas important între traditie si modernism, începem un nou drum, inovator, parte din actuala etapa de modernizare a portofoliului si de fructificare a unui potential în piete noi, cu parteneriate consolidate si cu noi produse. Obiectivul de crestere dorit a fi realizat cu acest portofoliu de produse veterinare este, pentru orizontul anului 2030, obtinerea unui procent de 10- din cifra de afaceri a companiei“, a declarat Ovidiu Bataga, Director Executiv Directia Vânzari Nationale, Antibiotice Iasi

VetAria+ cuprinde opt produse fabricate pe fluxuri autorizate GMP (Good Manufacturing Practice), a caror compozitie este unica pe piata din România, continând ingrediente cu efecte terapeutice optime în preventia cât si ameliorarea simptomelor specifice patologiilor pentru care sunt destinate. De asemenea, forma farmaceutica a acestor suplimente se aliniaza celor mai noi trenduri de prezentare, fiind capsule twist off, usor de ingerat, cu arome diferite, ce asigura calitatea si prospetimea ingredientelor.

Recomandate în tratamentul celor mai frecvente afectiuni ale animalelor de companie, câini si pisici, suplimentele nutritive VetAria+ se elibereaza fara prescriptie medicala si sunt utilizate în tratamentul afectiunilor cutanate, afectiunilor sau infectiilor acute ale tractului urinar, îmbunatatirii imunitatii,  refacerii si mentinerii florei intestinale, a sanatatii articulatiilor, a functiei hepatice, sustinerii functiei renale.

Lansarea portofoliului VetAria+ în piata va fi realizata în cadrul unor manifestari stiintifice acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România, care se vor desfasura în patru orase, centre universitare din tara: Iasi, Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Primul eveniment are loc la Iasi, în data de 9 februarie, la sediul companiei Antibiotice, unde sunt asteptati peste 150 de medici veterinari din zona Moldovei, reprezentanti ai facultatii de Medicina Veterinara din Iasi.

În cadrul manifestarilor vor fi sustinute prezentari stiintifice referitoare la patologii, tratament si prezentare de produse, de catre personalitati marcante ale medicinii veterinare: dr. Conf. BOGDAN-ALEXANDRU VITALARU, conferentiar universitar abilitat la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, Secretar General al Federatiei Europene a Asociatiilor Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, dr. Conf. MIHAI MUSTEATA, conferentiar universitar la Facultatea de Medicina Veterinara din Iasi, dr. RARES CAPITAN, diplomat medic veterinar, specializat in dermatologie. Totodata, echipa de specialisti de la Antibiotice va transmite informatii detaliate cu privire la noul portofoliu de produse ce va fi lansat pe piata sub brandul VetAria+.

“Sunt onorat de parteneriatul cu Antibiotice Iasi, una dintre cele mai mari companii farmaceutice românesti, care a evoluat de-a lungul deceniilor într-un simbol al excelentei si sunt bucuros sa pornesc împreuna cu un partener de asemenea talie într-o calatorie care combina traditia, inovatia si pasiunea comuna pentru sanatatea si bunastarea animalelor de companie. VetAria+, noua linie de suplimente veterinare a Antibiotice Iasi, îmbina aceasta traditie cu stiinta veterinara de ultima ora. Angajamentul fata de excelenta ramâne neclintit, în timp ce se continua mostenirea companiei Antibiotice în a furniza produse farmaceutice de înalta calitate. VetAria+ este o dovada în plus a dorintei de a satisface nevoile de evolutie ale medicilor veterinari, ale proprietarilor de animale de companie si, cel mai important, a pacientilor patrupezi”, a declarat dr. Conf. BOGDAN-ALEXANDRU VITALARU

Antibiotice îsi propune, pâna în orizontul anilor 2030, asimilarea în portofoliul de veterinare de noi produse din clase terapeutice diverse: antiinfectioase, antiparazitare, antiinflmatoare, antitermice, anestezice si chiar produse cosmetice, care raspund cereri crescânde din piata pentru produse destinate mentinerii starii de sanatate a animalelor de companie.

Citește toată știrea

Antibiotice Iași lansează o nouă gamă de produse veterinare VetAria+
Publicitate