Publicitate

Un medic neurolog de la o cunoscuta clinica privata din Capitala a fost prins de politisti chiar în timp ce încerca sa sparga o cafenea cu o maceta, scrie digi24.ro. În iamginile filmate se observa cum medicul, care avea o masca de protectie pe fata, încerca sa distruga cu o maceta usa de la intrarea în cafenea. A fost vazut de administrator, care a sunat la 112. 
Medicul, neurolog la o clinica privata din Bucuresti, a incercat sa fuga, dar poitistii l-au prins în scara unui bloc si l-au dus la audieri. A fost gasita si maceta. S-a constatat ca medicul consumase alcool si medicamente psihotrope. Politistii si-au dat seama ca este aceeasi persoana care în decembrie a intrat prin efractie în aceeasi cafenea si a incendiat marfa, provocând o paguba de 7.000 de lei, arata sursa citata mai sus.

Atunci fapta a ramas cu autor necunoscut, dar acum, dupa audieri si dupa ce au mai urmarit înca o data imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au constatat ca e vorba despre aceeasi persoana. Medicul a fost retinut, iar fata de el a fost luata masura controlului judiciar. 

SURSA FOTO: digi24.ro

Citește toată știrea

Aventurile unui medic neurolog: Băut şi drogat, cu o mască pe faţă, a vrut să spargă o cafenea cu o macetă
Publicitate