Publicitate

Atacantul francez Karim Benzema a revenit pe teren în Arabia Saudita, la clubul sau Al-Ittihad, chiar daca relatia sa cu antrenorul Marcelo Gallardo pare a fi înca tensionata.
Atacantul în vârsta de 36 de ani, care a parasit clubul pe 27 decembrie dupa o înfrângere în campionat, fara sa-si informeze managerii, si-a dezactivat si contul de Instagram, care are 76 de milioane de urmaritori.

Însa, vineri, fostul atacant al echipei Frantei si-a reactivat contul pentru a promova o colaborare cu GQ Middle East.

Benzema si-a exprimat satisfactia de a juca în campionatul saudit, ca si cum episodul furtunos din ultimele saptamâni nu s-ar fi întâmplat niciodata. „Sa fiu în Arabia Saudita este o noua provocare care îmi place: un proiect pe termen lung într-o tara musulmana. Nu sunt doar un fotbalist în Arabia Saudita, ci si un ambasador. Sunt aici pentru a aduce mari jucatori europeni în viitorul apropiat, chiar daca în campionatul saudit sunt deja unii foarte buni. Provocarea noastra este sa ridicam liga saudita la acelasi nivel cu cel al ligilor europene”.

Fostul jucator al lui Real Madrid a vorbit si despre viitorul sau si dupa fotbal, reflectând la amprenta pe care o va lasa: „Timpul va spune (ce se va întâmpla în continuare), dar eu sunt cel care va alege când se va încheia cariera mea… În cele din urma, as vrea sa fiu tinut minte drept cineva care a început de jos si a urcat în vârf pe cont propriu si în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-am întâlnit”.

SURSA FOTO: Instragram

Citește toată știrea

Benzema şi-a redeschis contul de Instagram: Aş vrea să fiu ţinut minte drept cineva care a început de jos
Publicitate