Publicitate

Calin Donca, împrumutat personal de banci. De investitorul, antreprenorul si vizionarul Calin Donca de la Brasov era mai mult gura. Sau infractionalitatea economica, dupa cum spune DIICOT.
Trei persoane, printre care si omul de afaceri brasovean Calin Donca, au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, prin decizie a Tribunalului Brasov, într-un dosar de infractiuni financiare, inclusiv de înselaciune prin crearea unei monede virtuale proprii, a anuntat, marti conducerea Tribunalului Brasov.

„A fost dispusa arestarea preventiva pentru 30 de zile, pentru cei trei inculpati, respectiv Calin Donca, Ileana Buzatu si Iulia Elena Dobre. Cu drept de contestatie în 48 ore de la pronuntare. Toti au contestat masura dispusa”, a precizat sursa citata.

Conform unui comunicat remis marti de catre DIICOT, cei trei ar fi membri ai unei grupari infractionale si sunt cercetati pentru savârsirea de infractiunilor de evaziune fiscala, delapidare, înselaciune cu consecinte deosebit de grave si operatiuni de manipulare a pietei de capital.

În ciuda acestor operatiuni care ar fi ilegale, potrivit DIICOT, omul de afaceri Calin Donca nu pare a se fi îmbogatit.

În decurs de un an si o luna, acesta împreuna cu sotia au facut trei credite în valoare totala de peste 900.000 de lei, echivalentul a aproape 200.000 de euro. Citeste articolul complet pe defapt.ro.

Citește toată știrea

Călin Donca doar se lăuda că e bogat. A fost nevoit să ia credite pe persoană fizică de 200.000 de euro
Publicitate