Publicitate

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a laudat „agresivitatea si determinarea” jucatorilor sai la meciul cu RC Lens, scor 6-0, de miercuri, care le-a asigurat un loc în optimile de finala ale Ligii Campionilor si primul loc în grupa.
„Nici macar nu visasem la asa ceva! Am avut ocazia sa ne calificam cu primul loc în grupa si am facut-o într-un mod convingator în fata unei echipe foarte bune”, a declarat antrenorul formatiei Arsenal.

„Înca de la început, echipa a dat dovada de multa agresivitate si determinare pentru a merge mai departe. Totul a mers în directia noastra, mai ales în primele treizeci de minute. Sunt foarte fericit ca am câstigat acest meci, ne-am facut treaba”, a mai spus el.

Arsenal conducea deja cu 4-0 dupa 27 de minute. A fost cea mai mare înfrângere a unei echipe franceze în competitiile europene de când Parma a învins Bordeaux cu 6-0 în Cupa UEFA în martie 1999, potrivit statisticianului Opta. Golurile au fost marcate de Havertz ’13, Jesus ’21, Saka ’23, Martinelli ’27, Odegaard ‘45+1 si Jorginho ’86 (penalti).

Citește toată știrea

Ce spune antrenorul Arteta, după ce Arsenal a învins Lens cu 6-0: Nici măcar nu visasem la aşa ceva
Publicitate