Publicitate

Europarlamentarul REPER Dacian Ciolos face joi un apel la coordonarea actiunilor opozitiei pentru demiterea lui Marcel Ciolacu, el aratând ca exista o majoritate posibila în Parlament, care poate sa scape tara de incompetenta PSD si se poate depune o motiune de cenzura fara AUR.
Rog liderii partidelor de opozitie sa renunte la orgolii si sa adune numarul de semnaturi necesare pentru depunerea motiunii care sa-l demita urgent pe Ciolacu. USR, Forta Dreptei, REPER si UDMR pot avea semnaturile necesare imediat daca încep sa colaboreze în interesul tarii si al cetatenilor, mai spune Ciolos.

„Marcel Ciolacu sa îsi asume raspunderea pe dezintegrarea capitalului privat autohton si a micilor întreprinzatori, care tin în viata economia României. Nu se atinge de privilegii, de speciali si de risipa de la vârful statului. Face praf bugetul tarii, dar fuge atunci când vine nota de plata. Este un moment important pentru România si este momentul în care Ciolacu trebuie sa plece din fruntea Guvernului pâna gaura din buget nu devine o prapastie pentru tara pe termen mediu si lung. Gaura facuta tot de ministrul Finantelor PSD, pus de Ciolacu, pentru prostia caruia marele lider socialist nu si-a asumat nicio vina”, spune Dacian Ciolos.

Europarlamentarul REPER afirma ca ”momentele importante cer actiune” si mentioneaza ca ”exista o majoritate posibila în Parlament, care poate sa scape tara de incompetenta PSD si se poate depune o motiune de cenzura fara AUR, pentru ca niciodata nu trebuie colaborat cu extremistii”.

”Rog liderii partidelor de opozitie sa renunte la orgolii si sa adune numarul de semnaturi necesare pentru depunerea motiunii care sa-l demita urgent pe Ciolacu. USR, Forta Dreptei, REPER si UDMR pot avea semnaturile necesare imediat daca încep sa colaboreze în interesul tarii si al cetatenilor. Este un moment grav în care dezastrul în care Ciolacu duce tara poate fi evitat cu pragmatism si claritate. Sunt lucruri care au despartit opozitia în ultimii ani si care trebuie discutate cu sinceritate, dar pentru a evita aceasta gaura neagra spre care ne duc PSD si Ciolacu este nevoie de unitate”, spune Dacian Ciolos.

Citește toată știrea

Cioloş, apel la opoziţie pentru demiterea lui Ciolacu: Există o majoritate şi fără AUR
Publicitate