Publicitate

Un barbat suspectat ca a furat 50.000 de lei dintr-un autoturism a fost retinut joi, la patru luni de la comiterea faptei, de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Racari.
”La data de 8 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Racari, au pus în aplicare un mandat de perchezitie domiciliara, în municipiul Bucuresti, la un barbat de 48 de ani. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere, cel în cauza fiind condus la audieri. În urma probatoriului administrat, ieri, 8 februarie a.c., fata de banuit a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmând ca astazi, 9 februarie, sa fie prezentat instantei  pentru dispunerea unei masuri preventive”, anunta vineri IPJ Dâmbovita.

Investigatiile au fost declansate dupa ce, la data de 9 octombrie, un barbat de 46 de ani, din Românesti, a sesizat telefonic faptul ca, în cursul noptii de 8 spre 9 octombrie i-ar fi fost sustrasi bani dintr-un autoturism.

”Din cercetari a rezultat ca persoane necunoscute, având fetele acoperite si utilizând un autoturism care nu ar fi avut montate placutele cu numar de înmatriculare, ar fi spart luneta unui autoturism, iar din portbagajul acestuia ar fi sustras o geanta în care se aflau 50.000 de lei. Ulterior, în urma activitatilor desfasurate, politistii au identificat principalul banuit de comiterea faptei, respectiv barbatul de 48 de ani, din Bucuresti”, precizeaza IPJ Dâmbovita.

Politistii continua cercetarile în  acest caz, pentru infractiunea de furt calificat.

 

Citește toată știrea

Dâmboviţa – Un bărbat suspectat că a furat 50.000 de lei dintr-un autoturism a fost reţinut la patru luni de la comiterea faptei
Publicitate