Publicitate

Fosta sotie a lui Amelie Mauresmo, fost numar 1 mondial si actual director al turneului de la Roland Garros, a fost condamnata la patru luni de închisoare cu suspendare pentru hartuire.
Mauresmo a depus o plângere pentru hartuire în luna iunie împotriva fostei sale sotii. Marie-Bénédicte Hurel, de care divorteaza în prezent, a fost gasita vinovata si condamnata la patru luni de închisoare cu suspendare.

„Casatorita din iulie 2021, actuala directoare a turneului de la Roland-Garros, în vârsta de 44 de ani, a luat initiativa de a divorta în 2023. De atunci, spune ea a „trait un infern”. Umilinte, santaj si insulte îi puncteaza viata de zi cu zi, inclusiv prin SMS”, noteaza France Bleu.

Potrivit France Bleu, fosta sa partenera are, de asemenea, interdictie de a se apropia de Amélie Mauresmo si de locuinta noii sale partenere. De asemenea, ea trebuie sa plateasca un euro drept despagubiri. Procurorul solicitase o pedeapsa de zece luni de închisoare cu suspendare.

Avocatii inculpatei au anuntat ca vor face apel împotriva acestei sentinte.

Amélie Mauresmo, 44 de ani, si Marie-Bénédicte Hurel, 60 de ani, au format un cuplu timp de mai multi ani si au doi copii: Aaron si Ayla.

Citește toată știrea

Fosta soţie a lui Amelie Mauresmo, condamnată a patru luni de închisoare cu suspendare pentru hărţuire
Publicitate