Publicitate

Seful administratiei pro-ruse din regiunea ucrainana Herson ar fi fost otravit de doi angajati, relateaza The New Voice of Ukraine.
Potrivit presei ucrainene, administratia rusa îi suspecteaza pe menajera acestuia si pe bucatarul care i-a pregatit masa în ziua în care a început sa se simta rau.

„La o jumatate de ora de când a terminat de mâncat, a experimentat o încetosare a constiintei, apoi i-au amortit degetele. Dupa alte câteva ore a lesinat. Doctorii locali i-au facut o electrocardiograma si o tomografie, în urma carora au exclus un infarct sau un atac cerebral”, a transmis administratia de ocupatie într-o actualizare legata de starea de sanatate a lui Saldo.

Ulterior, acesta a fost transportat în Crimeea.

„În prezent este la terapie intensiva cu diagnosticul de otravire cu o substanta necunoscuta. Rezultatele testelor vor arata exact despre ce substanta este vorba. Doctorii lui vor sti în câteva zile”, a relatat presa rusa.

Potrivit Euromaidan Press, care citeaza tot presa rusa, Saldo a fost transportat pe 6 august la Institutul Sklifasovski din Moscova, în coma indusa.

Sectia de terapie intensiva toxicologica a institutului este rezervata pacientilor care au fost otraviti cu diverse substante chimice si care necesita o detoxifiere de urgenta a organismului. Este singurul laborator chimico-toxicologic din Moscova care e dotat cu aparatura de înalta precizie ce permite determinarea substantelor otravitoare, noteaza Adevarul.

Pâna acum, serviciul de presa al administratiei pro-ruse din Herson a sustinut ca starea de sanatate a guvernatorului s-a deteriorat din cauza suprasolicitarii.

Sursa: adevarul

Citește toată știrea

Guvernatorul pro-rus din regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajeră și bucătar
Publicitate