Publicitate

Un barbat de 40 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbata, dupa ce a fost lovit de paznicul care l-a prins în timp ce încerca sa fure de la o ferma din apropiere de Bârlad.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, cazul s-a petrecut la o ferma din localitatea Tutova, Barbatul de 40 de ani încerca sa fure furaje pentru pasari. Paznicul fermei a declarat politistilor ca în momentul în care a încercat sa-l prinda, acesta l-ar fi amenintat cu un cutit. Atunci a ripostat si l-a lovit cu bâta pe care o avea asupra sa.

Cei care au sunat la 112 pentru a cere ajutor au fost reprezentantii fermei. La fata locului a fost trimis atât un echipaj medical, cât si politisti, respectiv tehnicieni criminalisti pentru a efectua cercetari.

Barbatul de 40 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Bârlad si ulterior, pe timpul noptii, ar fi decedat, în timp ce era transportat la o unitate medicala din municipiul Iasi”, precizeaza IPJ Vaslui.

La fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare formata din politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, ai Sectiei 3 Politie Rurala Bârlad si tehnicieni criminalisti, pentru a fi stabilite împrejurarile în care s-au produs faptele sesizate.

Politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savârsirea infractiunilor de tâlharie calificata si loviri sau vatamari cauzatoare de moarte, cauza fiind declinata, spre competenta solutionare, Parchetului de pe lânga Tribunalul Vaslui.

Citește toată știrea

Hoț omorât cu parul de paznicul fermei unde mersese să fure furaje
Publicitate