Publicitate

Legea pensiilor a primit, marti, raport de admitere în comisiile reunite de buget-finante si munca din Senat, cu 18 voturi pentru, un vot impotriva si opt abtineri si merge la vot în plenul care începe la ora 17.00. Amendamentele Opozitiei nu au fost admise.
”Din pacate, la fel s-a întâmplat si pe pensiile speciale, ceea ce faceti dumneavoastra în mod asumat este o dictatura parlamentara, as îndrazni sa spun o dictatura guvernamentala, pentru ca nici Parlamentului nu mai conteaza foarte mult”, a spus dupa vot senatorul USR Irineu Darau. 

Amendamentele USR nu au fost admise în dezbaterile din comisiile reunite.  Proiectul de lege merge la vot în plen cu amendamente admise din partea PSD si PNL. 

Legea pensiilor a fost dezbatura, marti, în comisiile din Senat, în absenta Ministerului Finantelor care nu a trimis niciun reprezentant sa sustina proiectul. În timpul discutiilor, Daniel Zamfir (PSD) s-a lansat într-un atac la adresa USR, afirmând ca el nu ar fi dat 240.000 de euro sa cumpere penisuri si vagine de plus, cum au facut ei prin PNRR.

 

 

Citește toată știrea

Legea pensiilor a primit raport de admitere în comisiile din Senat şi merge la vot, în plen
Publicitate