Publicitate

Meteorologii aun prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vântului, pâna miercuri dimineata. În unele zonele cantitatile vor fi însemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori în zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu.
Potrivit ANM, în intervalul 13 februarie, ora 10.00 – 14 februarie, ora 08.00, temporar vor fi precipitatii îndeosebi în nordul, centrul si estul tarii, unde se vor acumula cantitati de apa în general de 15…25 l/mp. Vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa.

”În Carpatii Orientali si trecator în noaptea de marti spre miercuri, în Transilvania si Moldova se vor semnala precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Marti, vântul va avea intensificari temporare în regiunile vestice si sud-vestice, iar spre seara si noaptea si în cele estice, cu viteze de 45…55 km/h”, a traqnsmis ANM.

De asemenea, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru perioada 13 februarie, ora 10.00 – 14 februarie, ora 08.00

”În Carpatii Meridionali, iar pe parcursul zilei de marti si la începutul noptii de marti spre miercuri si în Carpatii Occidentali si în vestul si sud-vestul Transilvaniei vor fi cantitati de precipitatii de 25…30 l/mp, iar izolat de 40 l/mp”, a mai trqansmis ANM. De asemenea, vor fi mai ales ploi, iar la munte, la altitudini mai mari de 1400 m va ninge si se va depune strat de zapada.

Meteorologii au emis si o avertizare cod potrocaliu, pentru periooada 13 februarie, ora 10.00 – 13 februarie, ora 22.00.  ”În zona montana a judetelor Hunedoara, Alba si Sibiu va ninge abundent si se va depune strat consistent de zapada. Cantitatile de precipitatii vor fi de 50…70 l/mp”, a transmis ANM. n

 

Citește toată știrea

Meteorologii anunţă în continuare precipitaţii şi intensificări ale vântului, până miercuri dimineaţă
Publicitate