Publicitate

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, care în urma cu câteva zile a sustinut ca a cumparat mâncare pentru trei zile cu 46 de lei, a revenit, joi, spunând ce si-a luat cu acesti bani: doua pâini, doua sticle de lapte, o caserola cu humus si una cu fasole batuta.
Robert Negoita a declarat la emisiunea „40 de întrebari” de la Kanal D, ca a cumparat mâncare pentru trei zile cu 46 de lei, de la un magazin de cartier, si ca el este „foarte econom”.

Joi, el a revenit si a spus, într-o interventie la Antena 3, ce a cumparat cu 46 de lei.

„As vrea sa se înteleaga faptul ca exprimarea a fost nefericita, iar întelegerea pe masura…Întrebarea era daca sunt bogat.
I-am spus ca sunt foarte econom, iar acum va spun exact ce am cumparat de 46 de lei: doua pâini, doua sticle de lapte si doua caserole, una cu humus si una cu fasole batuta”, a spus Robert Negoita, la Antena 3, conform Digi 24.

Întrebat de jurnalista Antena 3 CNN daca doar asta a mâncat în acele zile la care se refera, Negoita a raspuns: „Aproximativ. Probabil ca mai completez cu alte mici chestii, precum un mar sau alte produse de genul. Ce am vrut eu sa spun si sa transmit e ca manânc putin si foarte simplu, iar asta e o realitate”.

Chestionat daca tine vreo dieta anume, primarul a spus ca da: „Va asigur ca am mai putin de 70 de kilograme si nu îmi e usor, fiindca sunt un pofticios. Fac si post intermitent. De cele mai multe ori manânc o data pe zi”.

Citește toată știrea

Primarul Robert Negoiță arată ce a mâncat 3 zile cu 46 de lei, așa cum a spus zilele trecute. Îl credeți?
Publicitate