Publicitate

REPER, partidul lui Dacian Ciolos, anunta marti plecarea unui nou parlamentar din USR. Al treilea membru al Parlamentului României care se alatura REPER este Alin Prunean, deputat de Salaj, spune partidul într-o postare.
„Vom merge înainte, aproape de oameni, vom munci împreuna si pentru acestia, asezat, pentru ca oamenii sunt cei care dau tonul vremurilor. Fiecare dintre noi are un cuvânt de spus despre cum construim un prezent în care sa fim în siguranta, despre cum pregatim un viitor orientat spre încredere, bunastare si respect. Învatam din greseli, ni le asumam si mergem înainte.”, a afirmat Alin Prunean, potrivit celor de la REPER.

 Luni, partidul nou anuntat preciza ca un alt parlamentar USR. Cristina Rizea, deputat de Constanta, a decis sa se alature formatiunii.

 Liderul USR Catalin Drula a declarat, luni, în emisiunea Talk News, de la Profit News TV, despre plecarile din partid, ca si informatiile sale sunt în zona asta, ca vor fi 11 parlamentari care vor parasi formatiunea.

El a mai spus ca s-au gândit sa faca asta pe etape si nu pleaca toti deodata ceea ce ”nu prea e ok, pentru ca vor sa dea impresia ca USR se sparge”.

Citește toată știrea

REPER anunţă o nouă plecare a unui parlamentar din USR: Alin Prunean, deputat de Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate