Publicitate

Îti doresti sa rezervi rapid o cazare la una dintre cele mai frumoase pensiuni din România, fara sa-ti faci griji ca nu vei gasi loc disponibil sau ca vei plati mai mult decât ar trebui? Ei bine, cu noua platforma de booking despre care vorbim mai jos, acest lucru devine realitate, iar fiecare calatorie se transforma într-o aventura autentica si placuta – asa cum ar trebui sa fie toate.
Asadar, de ce ar trebui sa-ti planifici vacanta rezervând cazarea pe platforma lansata la începutul acestui an, Travel Scan? Îti dezvaluim mai jos cele mai importante trei motive!

 

Fara overbooking

Desi rezervarile online sunt gestionate în mod automat pe orice platforma de booking, exista înca posibilitatea ca numarul de rezervari confirmate sa depaseasca numarul real de camere sau unitati disponibile. În astfel de cazuri, vinovate pot fi erorile în sistemele de rezervare, rezervarile multiple efectuate simultan de diferiti clienti sau anumite circumstante neprevazute, cum ar fi cazurile de anulare de catre clienti sau întârzieri ale celor care îsi prelungesc sejurul.

 

De aceea, travelscan.ro îsi ia masuri pentru a minimiza riscul de overbooking, folosind sisteme sofisticate de gestionare a inventarului si actualizând disponibilitatea în timp real, chiar la secunda. Acest lucru ajuta la reducerea pâna la zero a probabilitatii ca o unitate sa fie rezervata de mai multe ori în acelasi interval de timp.

 

Tarife egale sau mai mici decât la receptie

 

Travel scan îsi propune sa ofere clientilor o experienta de rezervare fara griji si avantajoasa, oferind comisionul de zero la suta pentru partenerii sai de cazare în primul an. Acest lucru înseamna ca tarifele pentru cazare pot fi egale sau chiar mai mici decât cele oferite direct la receptie.

Eliminarea comisionului ajuta partenerii sa economiseasca, ceea ce le permite sa ofere tarife competitive. În acelasi timp, clientii beneficiaza de transparenta si eficienta, putând rezerva direct de la proprietarii unitatilor de cazare, fara intermediari. Astfel, toti cei implicati câstiga, iar calatorii pot bucura de o experienta de rezervare fara griji si la preturi avantajoase.

 

Experienta de cazare îmbunatatita

Travel scan se straduieste sa faca experienta ta de cazare cât mai simpla si placuta posibil. De aceea, platforma pune la dispozitia clientilor sai facilitati si proiecte menite sa satisfaca nevoile si preferintele fiecarui calator.

Proces simplu de rezervare

Noua platforma de booking faciliteaza rezervarea cazarii printr-un proces simplu, accesibil si rapid. Clientii pot efectua rezervari instantaneu, imediat dupa procesarea platii cu cardul, sau pot opta pentru rezervari clasice, în cazul platilor în numerar, prin transfer bancar sau cu tichete de vacanta. În plus, urmeaza sa fie implementate si optiuni de plata cu carduri de vacanta sau în rate.

Toate unitatile de cazare opereaza în mod legal

Travel scan se asigura ca toate unitatile înscrise în platforma functioneaza în conformitate cu legislatia în vigoare, garantând astfel siguranta si legalitatea sejururilor clientilor. Astfel, poti fi sigur ca îti vei petrece vacanta la cele mai bune hoteluri din Sibiu, Brasov, Timisoara sau orice alt oras din tara.

Sugestii personalizate de vacanta

În curând, utilizatorii vor beneficia de sugestii personalizate de vacanta, adaptate nevoilor si preferintelor lor, prin intermediul inteligentei artificiale. Acest proiect este menit sa ofere calatorilor o experienta unica si adaptata nevoilor fiecaruia.

Colaborare cu restaurante si furnizori de activitati

Travel scan pregateste implementarea unui proiect în colaborare cu restaurante si furnizori de activitati, care va permite oferirea de recomandari personalizate clientilor, în functie de interesele si preferintele lor. Astfel, calatorii vor avea posibilitatea sa exploreze si sa experimenteze cele mai bune oferte gastronomice si de divertisment, conform gusturilor lor individuale.

 

Cu noua platforma de booking nu doar ca vei avea certitudinea ca vei gasi mereu loc disponibil si ca vei plati corect si echitabil, dar vei beneficia si de suportul unei echipe dedicate care se asigura ca experienta ta de cazare este una placuta si fara griji. Rezerva-ti acum viitoarea vacanta prin travelscan.ro si vei descoperi frumusetea si farmecul României în experiente de neuitat!

Citește toată știrea

Rezervă cazări fabuloase pe noua platformă de booking! (P)
Publicitate