Publicitate

Un raton curios a lasat în bezna mii de oameni, a oprit luminile semafoarelor si a reusit sa blocheze mai multe persoane în lifturi, dupa ce s-a jucat cu niste echipamente de la o statie din Toronto si a întrerupt curentul electric în cel mai mare oras al Canadei, informeaza Reuters.
Echipele care au investigat întreruperea au stabilit ca mamiferul nocturn a intrat în contact cu echipamentele dintr-o statie din centrul orasului Toronto, a anuntat compania de utilitati Hydro One pe retelele de socializare, potrivit Agerpres.

Hydro One nu a precizat daca ratonul a supravietuit.

Întreruperea curentului electric a afectat zone aflate la aproximativ 2 kilometri de emblematicul turn de telecomunicatii CN Tower si a lasat aproximativ 7.000 de persoane în întuneric timp de peste doua ore.

Departamentul de pompieri al orasului a dezvaluit ca a fost nevoit sa intervina la ‘un numar mare de operatiuni de salvare din lift’ din cauza întreruperilor de curent.

Unele semafoare au fost, de asemenea, oprite în centrul orasului Toronto, unde se afla si aglomeratul hub de transport feroviar Union Station, potrivit unui martor citat de Reuters.

Citește toată știrea

Toronto, cel mai mare oraș al Canadei, lăsat fără curent electric de un raton curios
Publicitate