Publicitate

Politehnica Iasi a început saptamâna cu o noua mutare pe piata transferurilor. Echipa de liga secunda a batut ieri palma cu Marius Madalin Martac. Fotbalistul, care se va lupta pentru titularizarea pe postul de fundas dreapta cu Christ Kouadio, va împlini 31 de ani pe 5 iulie.
Nascut la Gaesti, Martac este cunoscut ca urmare a evolutiilor sale de la Chindia Târgoviste, unde a jucat în ultimele sapte sezoane. Pâna a ajunge în Dâmbovita, jucatorul a mai fost legitimat la Urban Titu (2010-2011), Otelul Larissa (2011-2014, club care l-a împrumutat în perioada 2012-2014 la Corona Brasov) si Universitatea Cluj Napoca (2014).

În ultimele doua sezoane, Martac a bifat 23 de meciuri în prima liga (12 în stagiunea 2020-2021, 11 în campionatul recent încheiat), dupa ce a pierdut postul de titular cert în fata internationalului Tiberiu Capusa.

Prin sosirea fotbalistului amintit, Poli a ajuns la noua transferuri în aceasta vara. Celelalte noutati sunt portarul Alexandru Dohotariu (Sporting Juniorul Vaslui, luat sub forma de împrumut), stoperii Razvan Tincu (Sepsi Sfântu Gheorghe) si Viorel Lica (Petrolul Ploiesti), fundasul stânga Stefan Stefanovici (împrumut de la SJ Vaslui), mijlocasul lateral Anton Karachanakov (Pirin Blagoevgrad, Bulgaria I), mijlocasul central Gabriel Vasvari (Sepsi) si atacantii Pawel Tomczyk (CS Mioveni) si David Ciubancan (Soimii Lipova).

Gruparea ieseana, care testeaza în continuare multi jucatori, mai cauta un portar, un mijlocas central, un mijlocas lateral si un atacant.

Citește toată știrea

Transferuri pe bandă rulantă în Copou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate