Publicitate

Un copil în vârsta de doar sase ani, care a fost operat de o tumora rara pe creier, are nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua tratamentul necesar, spun cei de la Asociatia „Salveaza o inima”. 
Marcus a început sa aiba dureri de cap, greata si varsaturi de anul trecut din luna septembrie. În urma unor investigatii facute la Chisinau, parintii au aflat ca fiul lor are o tumora, care necesita operatie. „Dupa operatie, când au venit rezultatele de laborator, am avut un nou soc, a picat efectiv cerul pe noi: Marcus a fost diagnosticat cu cancer medulodlastom. E groaznic sa te simti neputincios, sa vezi cum copilul tau sufera iar tu nu poti sa faci nimic”, a povestit Mihai Cebotari, tatal copilului. Familia Cebotari este o familie modesta din raionul Soroca din Republica Moldova, au trei copii si traiesc din agricultura.

„Dupa ce a primit verdictul crunt al medicilor, Mihai a scris mai multor clinici din strainatate, în speranta ca Marcus va putea fi totusi salvat. O clinica din Turcia le-a adus din nou speranta în gânduri. Dupa ce au analizat documentele trimise online de tatal baiatului, medicii turci au decis sa-l primeasca pe Marcus la tratament. Un nou soc a venit imediat dupa ce cazul lui Marcus a fost acceptat. Costul tratamentului care îl poate salva depasea 62.000 de euro”, au explicat reprezentantii Asociatiei „Salveaza o inima”.

Astfel, orice donatie facuta în conturile Asociatiei reprezinta o sansa la viata pentru Marcus. Detaliile pentru donatii sunt – denumire entitate: Asociatia „SALVEAZ| O INIM|”, cod de înregistrare fiscala: 31015982, cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX, cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001, cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001, Cod SWIFT: BTRLRO22, Cod BIC: BTRL, Banca Transilvania Botosani, iar la detaliile platii trebuie specificat numele Marcus Cebotari. 

Citește toată știrea

Tumoră rară pe creier, la 6 ani. „Efectiv a picat cerul pe noi”. Cum puteţi să ajutaţi familia lui Marcus pentru operaţia salvatoare?
Publicitate