Publicitate

Bilent Sali a fost condamnat definitiv. Va sta dupa gratii 4 ani, însa este interesant de stiut câte ceva despre el. Se da mare interlop, mai ales pe retelele de socializare, acolo unde pozeaza în mare gangster.
 Însa, cunoscut fiind cu antecedente penale (fiind condamnat atât în tara cât si în strainatate), el a urmarit si atacat un vârstnic de 88 de ani, pe strada, ziua în amiaza mare si i-a furat geanta. Apoi s-a schimbat de geaca, sa nu fie recunoscut de Politie. Numai ca oamenii legii, urmarind imaginile de supraveghere, au zarit, pe lânga semnalmentele generale, încaltarile. Astfel, având idee despre cine e vorba, au dat un search pe Facebook. Si, ce sa vezi? Interlopul nostru avea aceleasi încaltari în poze. De precizat este si faptul ca el era cunoscut ca si consumator de substante psihoactive.

Bilent Sali a fost condamnat la 4 ani cu executare de catre Judecatoria Constanta, pe 19.10.2021, decizia ramânând definitiva la Curtea de Apel Constanta, pe 11.02.2022, când i-a fost respins apelul.

Sursa: replicaonline

Citește toată știrea

Un găinar care se prezenta ca interlop pe rețelele de socializare, prins după niște papuci pe care i-a fotografiat
Publicitate