Publicitate

Alexia Tudose continua sa uimeasca lumea. La nici 7 luni de la accidentul din Pascani, în care si-a pierdut bratele si cele 7 operatii prin care a trecut apoi, adolescenta a lansat primul sau videoclip. În doar 4 zile de la lansare, piesa „Gândul” a adunat peste 20.000 de vizualizari, dintre care aproape 1.700 în primele ore, scrie Stiri.Botosani.ro.
 La nici 7 luni de la accidentul rutier care i-a marcat viata, Alexia îsi traieste visul în lumina reflectoarelor. Vineri, adolescenta a lansat primul sau videoclip la piesa „Gândul”. În cele 4 zile de la lansare, videoclipul a fost vazut de peste 20.000 de oameni si a adunat zeci de mesaje cu felicitari: „Felicitari, fata frumoasa! Cineva acolo sus te iubeste!” „Ai o voce minunata! Esti o minune de la Dumnezeu!” „Felicitari! Esti o luptatoare! La mijlocul lunii decembrie 2022, Alexia Tudose a fost grav ranita într-un accident de autocar, în Pascani, în timp ce mergea cu colegii din grupul folcloric ”Flori de Mar” spre un festival de muzica. A fost externata dupa doua saptamâni petrecute în spital, timp în care a trecut prin sapte operatii. Fetei de 15 ani i-au fost reatasate bratele într-o interventie unica în Europa, care a durat 20 de ore.

„Sunt foarte fericita ca am ajuns cu bine pâna acum si sunt sigura ca si în continuare o sa fie totul bine si o sa-mi revin cât mai repede si cât mai bine”, declara adolescenta în ziua externarii. Doua luni mai târziu, Alexia se întorcea în sala de dans, alaturi de colegii ei de trupa. Medicul din Iasi, care a condus echipa ce i-a salvat bratele, a distribuit atunci, pe retelele sociale, imaginile cu dansul fetei, cu mesajul ca îi va fi alaturi mereu. Înca din primele saptamâni, doctorii au spus ca adolescenta se recupereaza spectaculos si ca, în cel mult un an si jumatate, îsi va putea folosi din nou ambele mâini. 

Sursa: stiribotosani.ro

Citește toată știrea

VIDEO Alexia, adolescenta căreia medicii i-au reatașat brațele, a lansat primul videoclip. Gândul, peste 20.000 de vizualizări în 4 zile
Publicitate