Publicitate

Secretele unui gazon perfect, solutii pentru prevenirea si tratarea bolilor la gazon si tehnologia de ultima generatie în întretinerea spatiilor verzi sunt câteva dintre temele care vor fi abordate în cadrul workshop-ului organizat la Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USV). Astfel, studentii vor avea posibilitatea de a afla noutatile din domeniu chiar de la specialistii din mediul economic, Holland Grow Green si Creative Turf Farm (Romgazon), în cadrul evenimentului programat a avea loc joi, 15 februarie 2024, în amfiteatrul A6, din cadrul USV Iasi.
„Suntem încântati sa gazduim acest eveniment exceptional, dedicat celor pasionati de horticultura si îngrijirea spatiilor verzi. Studentii si invitatii vor avea oportunitatea de a afla direct de la expertii în domeniu si de a descoperi cele mai noi tehnici si produse din industrie. Concret, participantii la workshop vor afla despre diverse game de îngrasaminte si seminte gazon, sfaturi tehnice avansate pentru întretinerea gazonului si despre secretele rulourilor de gazon. Pentru toti participantii va fi o zi plina de cunostinte, inspiratie si networking”, a transmis asist. dr. Roxana Istrate, de la Facultatea de Horticultura a USV Iasi.

Prezentarile detaliate, demonstratiile practice si sesiunile interactive de întrebari vor mai avea în prim-plan îngrasaminte, seminte de gazon de ultima generatie, tehnici de întretinere anuala a gazonului, solutii pentru prevenirea si tratarea bolilor si prezentarea utilajelor de gradinarit.

Citește toată știrea

Workshop pentru pasionaţii de îngrijirea spaţiilor verzi
Publicitate