Publicitate

Consilierii locali au respins, din nou, construirea unui bloc în apropierea intersectiei Bucium-Trei Fântâni. Proiectul a fost respins desi liberalii, aflati la guvernare locala cu PMP, au sprijinit aprobarea imobilului cu 60 de apartamente.
Liberalilor le-a lipsit un vot în plen, în conditiile în care unul dintre consilierii PNL (Florentin Ciobotaru) era plecat în strainatate, iar, la momentul votului, nu a fost prezent nici pe cai electronice. Ceilalti consilieri din plen, de la USR si PSD, s-au abtinut de la vot.

Blocul este propus de firma Agroindustriala Bucium pe un teren aflat la mai putin de 200 metri de intersectia cu bld. Poitiers si str. Trei Fântâni, pe soseaua Bucium. Principala problema ridicata de cei care s-au abtinut la vot a vizat supraaglomerarea traficului în zona.

Un alt proiect respins a facut referire tot la zona Bucium: un complex cu 7 vile pe str. Alexandru Zirra. În acelasi timp, un ansamblu de peste 30 de vile a fost scos de pe ordinea de zi: consilierii au solicitat initiatorilor sa faca o retragere de aliniament astfel încât strada (Trecatoarea Visan) sa aiba o latime de 12 metri. Alte doua proiecte, cu o amploare mai mica, au fost de asemenea retrase pentru anumite probleme legate de documentatie: de exemplu, lipsa unor acorduri notariale.

În schimb, sapte proiecte urbanistice au fost aprobate fara probleme, în conditiile în care presupun investitii în ansambluri mici de locuinte individuale (2-3 case) sau hale de depozitare în zone precum Viticultori, Zona Industriala, Pacurari sau Bucium.

Citește toată știrea

A fost respins proiectul construirii unui bloc la intersecţia Bucium – Trei Fântâni. Probleme de trafic
Publicitate