Publicitate

Victoria de duminica a echipei Kansas City Chiefs în Super Bowl, în fata echipei San Francisco 49ers, a fost urmarita de o medie de 123,4 milioane de telespectatori pe platformele televiziunii CBS Sports. Acesta este un record absolut pentru televiziunea americana.
Postul de televiziune CBS Sports a raportat ca o medie de 123,4 milioane de telespectatori au urmarit evenimentul pe toate platformele sale, ceea ce reprezinta o crestere de 7- fata de recordul de anul trecut, de 115,1 milioane. Aceasta este o cifra istorica pentru televiziunea americana.

112 milioane de telespectatori au urmarit show-ul pe CBS – cea mai mare audienta înregistrata vreodata de o singura retea. Restul au fost masurati prin Paramount+, Nickelodeon, Univision, CBS Sports si proprietatile digitale ale NFL, inclusiv NFL+.

Conform Paramount Global, Paramount+ a înregistrat o audienta record, ceea ce a facut ca duminica sa fie cel mai difuzat Super Bowl din toate timpurile, dar nu sunt disponibile date exacte privind vizionarile în streaming.

În timp ce miza sportiva a ramas ridicata pentru telespectatori, atentia acordata prezentei lui Taylor Swift a stârnit si ea curiozitatea. Dupa succesul echipei Kansas City Chiefs, cântareata a coborât pe teren pentru a-l felicita pe Travis Kelce si a-i oferi un sarut.

Printre alte celebritati care s-au adunat la Las Vegas, printre cei 300.000 de vizitatori din weekend si în special la Allegiant Stadium (65.000 de locuri), s-au numarat baschetbalistul LeBron James, cântareata Lana Del Rey si vedeta pop Beyoncé, care a lansat doua noi piese în timpul meciului.

„Queen Bey” a umbrit putin spectacolul traditional din pauza meciului si prestatia cântaretului american Usher, care a beneficiat si de ajutorul Aliciei Keys. Pe teren, marea finala a NFL, desfasurata pentru prima data la Las Vegas, a oferit un suspans intens, Chiefs câstigând trofeul pentru a treia oara în cinci ani, dupa 2020, când a jucat tot cu San Francisco 49ers, si 2023. Este pentru prima data când o franciza îsi pastreaza trofeul de la New England Patriots, în 2004.

 

 

 

 

Citește toată știrea

Audienţă istorică pentru Super Bowl: Victoria celor de la Kansas City Chiefs, urmărită în medie de 123,4 milioane de telespectatori
Publicitate