Publicitate

Un sofer a fost arestat preventiv de Judecatoria Mangalia, dupa ce a condus o masina având o alcoolemie în sânge de 3,47 g/l alcool pur în sânge. Anchetatorii au mai stabilit ca barbatul nu detinea permis de conducere, iar autoturismul respectiv nu avea montate placutele de înmatriculare.
Reprezentantii Parchetului de pe lânga Judecatoria Mangalia au anuntat luni, ca un barbat a fost retinut dupa ce a fost prins în timp ce conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis. 

“În noaptea de 10/11.02.2024, în jurul orei 00:15, B.C. a fost depistat în timp ce conducea autoturismul AUDI A4, care nu avea montate placutele cu nr. de înmatriculare si avea un mers sinuos, în urma verificarilor constatându-se ca nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si se afla sub influenta bauturilor alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Mangalia, unde i s-au recoltat doua probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în urma testarii rezultând o îmbibatie alcoolica de 3.47 g/l alcool pur în sânge”, au transmis procurorii.

Barbatul a fost prezentat Judecatoriei Mangalia care a decis arestarea sa preventiva.

Citește toată știrea

Bărbat prins la volan cu o alcoolemie de 3,47 g/l alcool pur în sânge, fără permis şi cu maşina fără plăcuţe de înmatriculare
Publicitate