Publicitate

Un cuplu belgian a adoptat un porc mistret de care s-a atasat atât de mult încât animalul salbatic a fost primit în casa, transmite luni Reuters. Gregory Guiot a gasit porcul mistret pe când era un pui, în timpul unei vânatori, si a decis sa-l ia în grija pentru o scurta perioada de timp. 
Un an mai târziu, porcul ce a primit numele Oscar si care a ajuns sa cântareasca 80 de kilograme, se afla înca la Gregory Guiot unde are propria sa canapea, perne si o patura. „Nu ne-am gândit sa-l tinem aici, ci doar sa-l salvam si apoi sa-i dam drumul, dar ne-am atasat de el”, a declarat sotia lui Guiot, Tiffany Pierre.

Oscar a fost la un moment dat dus la o ferma pentru a fi reintrodus în mediul natural, dar a refuzat sa manânce si dupa o saptamâna sotii Guiot au fost chemati sa-l ia înapoi. Imediat ce s-a vazut înapoi „acasa”, lui Oscar i-a revenit apetitul si îsi da silinta sa fie un bun mistret de companie, alertându-si stapânii când are nevoie sa iasa afara, pentru a nu murdari prin casa. Desigur ca apetitul sau de mistret îl mai împinge si la boacane, devorând una dintre unditele stapânului sau, dar chiar si asa, nu si-a pierdut din privilegii.

SURSA: Agerpres

Citește toată știrea

Un porc mistreţ a fost transformat de un cuplu belgian în animal de companie: are propria sa canapea, perne şi o pătură
Publicitate