Publicitate

La cererea ferventa a publicului nostalgic iesean, Berarium adauga un concert Azur vineri, 22 septembrie. Hituri precum “Se marita Mona” sau “Fata de pe plaja” vor bucura publicul iesean pentru 2 zile la rând.
Dupa ce primele bilete pentru concertul de sâmbata au fost epuizate în timp record, fanii Azur au continuat sa îsi exprime dorinta de a-i vedea. Cei de la Berarium Tankeria Ursus, împreuna cu membrii trupei Azur le-au ascultat rugamintile si le ofera oportunitatea tuturor sa se bucure de muzica lor.

Biletele pentru noul concert de vineri, 22 septembrie sunt disponibile pe iabilet.ro.

Si aici estimam ca se vor epuiza în cel mai scurt timp. Vremea se anunta extraordinar de frumoasa, asadar vinerea si sâmbata aceasta va fi mare petrecere!

În plus, Berarium pregateste o surpriza pentru toti iubitorii de distractie si bere! Luna octombrie aduce o schimbare de decor si atmosfera.

Berarium Tankeria Ursus va aduce în Iasi atmosfera Oktoberfest, cu muzica live, berea proaspata direct din fabrica deja consacrata si preparate culinare delicioase pentru toata luna octombrie! 

Si ca sa te bucuri si mai mult de experienta autentica Oktoberfest, cei de la Berarium vin si cu multe oferte de scos prietenii din casa. Mai multe amanunte, cât de curând!

Daca nu ati reusit sa obtineti bilete pentru concertul AZUR de sâmbata, nu ratati sansa de a-i vedea live vineri, 22 septembrie.

Si nu uitati sa va odihniti, pentru ca Oktoberfest-ul de la BERARIUM promite multe zile de neuitat cu gasca!

Citește toată știrea

BERARIUM anunță încă un concert AZUR, la cererea publicului (P)
Publicitate