Publicitate

Reclamatie de hartuire sexuala si psihica la locul de munca, musamalizata de Loteria Româna. Acuzatul, fost senator PPDD
Corneliu Popescu, manager zonal la Loteria Româna si fost senator PPDD, este acuzat de o subalterna de hartuire sexuala si hartuire la locul de munca. Femeia a reclamat întreaga tarasenie la conducerea Loteriei Române, companie de stat condusa de Ionut Valeriu Andrei – afiliat PSD. Dar acesta din urma a preferat sa musamalizeze cazul, desi era obligat sa dispuna începerea cercetarii disciplinare împotriva managerului zonal Corneliu Popescu.

Site-ul DeFapt.ro a solicitat oficial sefului Loteriei Române sa comunice câte cazuri de hartuire sexuala si hartuire la locul de munca au fost înregistrate la nivelul companiei, dar acesta a refuzat sa raspunda, invocând informatiile cu caracter personal, desi nu i s-au cerut date despre cazuri concrete, ci doar statistici.

Petronela Huma, specialist în Resurse Umane în cadrul Sucursalei Zonale (SZ) Iasi a Loteriei Române, a declarat ca ar fi fost hartuita sexual de seful ei, Corneliu Popescu, fost senator din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PPDD). Pentru ca nu a cedat avansurilor, Corneliu Popescu ar fi început sa o hartuiasca la locul de munca.

Ieseanca Petronela Huma a reclamat cazul de hartuire direct conducerii Loteriei Române, companie detinuta integral de Ministerul Economiei. Dar seful Loteriei Române, directorul Ionut Valeriu Andrei, nu a luat nici o masura în acest caz. Adica a musamalizat totul, în loc sa convoace comisia de disciplina pentru a verifica reclamatia femeii.

Vazând ca este ignorata de conducerea Loteriei Române, femeia a decis sa îsi caute dreptatea în instanta de judecata. Tribunalul Iasi a stabilit un prim termen în data de 2 octombrie 2023, proces în care Corneliu Popescu are calitate de pârât.

Corneliu Popescu a declarat ca nu a plecat în nicio delegatie cu Petronela Huma, nici macar la Bucuresti. Acesta sustine ca nu a facut avansuri nici unei femei, niciodata, în toata cariera sa. Citeste mai mult pe defapt.ro.

 

Citește toată știrea

Scandal sexual monstru la Loteria din Iaşi. Un fost senator, implicat
Publicitate