Publicitate

Un actor a fost împuscat, vineri, pe scena Teatrului din Botosani, în timpul unei repetitii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportata la spital, stabilindu-se ca a suferit rani minore. Polistii au deschis o ancheta.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani au anuntat ca sunt facute cercetari în acest caz.

“În urma informatiilor aparute în spatiul public conform carora o persoana ar fi fost împuscata, cu o arma tip airsoft, în timpul unor repetitii pentru o scena de teatru, fiindu-i create leziuni minore, politistii din cadrul Politiei Municipiului Botosani si Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase efectueaza verificari pentru a stabili daca au fost încalcate prevederile legale în ceea ce priveste regimul armelor si munitiilor”, au precizat politistii.

 Potrivit Botosani News, incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetitiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Razvan Amitroaie a fost împuscat de colegul sau, asa cum era în textul piesei, dar pe teava pistolului de tip airsoft a iesit un proiectil.

 Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Botosani, fiind diagnosticata cu traumatism de glob ocular minor.

Citește toată știrea

Botoşani: Actor împuşcat pe scenă, în timpul unei repetiţii, de un coleg
Publicitate