Publicitate

Politistii au deschis dosar penal pe numele unui barbat de 52 de ani care si-a legat câinele de o teava metalica, cu un lant de doar 50 cm si nici nu i-a dat hrana si apa. Incidentul a avut loc în localitatea Cincis Cerna, din judetul Hunedoara
”La data de 12 februarie 2024, politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, în urma unui control efectuat în localitatea Cincis Cerna, din judetul Hunedoara, au stabilit ca, un barbat de 52 ani, a aplicat rele tratamente si cruzimi unui animal din specia canina pe care acesta îl detinea la domiciliu, în sensul ca, nu avea apa, hrana si nu beneficia de libertatea de a se misca în aer liber, fiind legat de o teava metalica, cu un lant de aproximativ 50 cm”, a transmis IPJ Hunedoara.

Politistii au decis sa duca animalul, pe o perioada de 45 de zile, într-un adapost pentru protectia animalelor. Pe numele barbatului a fost întocmit dosar de cercetare penala pentru nerespectarea Legii nr. 205/2004, republicata privind protectia animalelor.

 

Citește toată știrea

Câine ţinut legat de o ţeavă metalică, cu un lanţ de numai 50 de centimetri, fără apă şi hrană
Publicitate