Publicitate

Te inspira serialele japoneze si lumile dark fantasy sau esti fan al Dragon Ball sau Death Note? Carturesti Fandom din Palas Iasi este o locatie care combina pasiunea pentru carti, cultura geek si atmosfera vibranta, vie a unui spatiu dedicat pasiunilor legate de cultura manga, comics si romanele grafice.

Carturesti Fandom e, mai întâi de toate, locul creativ de care ai nevoie pentru a evada din banalul cotidian. Locatia este situata în Atriumul Palas si se adreseaza în principal tinerilor si adultilor pasionati de carti, cultura pop, jocuri de societate, filme si seriale, muzica k-pop, precum si persoanelor interesate de produsele tematice si de colectie. Vei mai gasi accesorii pentru birou si papetarie cu tematica din diferite colectii cunoscute ale marilor animatii sau ale personajelor care au mers deja dincolo de serialul care i-a consacrat si au prins viata prin pasiunea celor care le îndragesc.

De la carti, surprize din cultura pop si geek si pâna la reviste, decoratiuni, jocuri, benzi desenate, tricouri, cani, postere si figurine tematice, filme si seriale în format DVD si Blu-ray, CD-uri, viniluri si tot felul de alte lucruri interesante, Carturesti este un loc prietenos unde cititorii se întâlnesc, discuta, pun la cale proiecte, si, nu în ultimul rând, citesc. Carturesti Fandom nu este doar un loc de cumparaturi, ci si un spatiu al comunitatilor de pasionati, care invita tinerii sa se întâlneasca la propriile cluburi de lectura, dezbateri, lansari de carte, concerte, expozitii de arta si multe alte evenimente.

Lasa-te inspirat de universul Fandom, bucura-te de promotii si oferte pe parcursul anului si înveseleste-ti zilele, explorând variantele de cadouri de la Carturesti!

Departament PR

W: www.palasiasi.ro                                            

E: pr@palasiasi.ro

Citește toată știrea

Cărtureşti Fandom din Palas este locul preferat al iubitorilor de comics, romane grafice, postere şi figurine tematice, inspirate de cultura manga şi geek!
Publicitate