Publicitate

Facturile mari la energie electrica le-au dat de furca românilor înca de iarna anului trecut. Iar vara aceasta vor mai baga în priza si aerul conditionat, un alt mare consumator de energie electrica. În zilele urmatoare, România se va confrunta cu temperaturi extrem de ridicate. Vestea buna este ca sunt modalitati prin care va puteti racori locuinta fara a consuma energie electrica.
Pe timpul verii 30- din caldura vine prin ferestre. Daca trageti draperiile puteti scadea temperatura din interiorul locuintei. Este recomandat sa folositi draperii black out, care blocheaza razele soarelui si izoleaza natural camera.

Ca sa suportam mai usor temperaturile ridicate pe timpul verii, renuntam la asternuturile sintetice si optam pentru lenjerii de pat racoroase, care absorb foarte bine umezeala. Cele mai potrivite materiale sunt cele din in si bumbac.

Un alt sfat este sa evitati supraîncarcarea locuintei.

Mara Eliza Barza – PR home&deco: Este important sa nu încarcam apartamentul sau casa în care locuim cu foarte multa mobila. Mobila încarca spatiul si nu lasa aerul sa circule cu usurinta. Toate usile pe care le avem în casa sa le lasam deschise, astfel încât sa circule aerul.

Mara Eliza Barza – PR home&deco: Este foarte util sa avem gheata pe timp de vara în casa pentru ca o putem folosi pentru bauturi racoritoare si chiar putem pune gheata în boluri sa tinem în casa si cu apa, astfel aerul va fi mai proaspat.

Cine are un balcon spatios îl poate amenaja astfel încât sa pastreze locuinta racoroasa mai mult timp.

Citeste mai mult pe digi24.ro

Citește toată știrea

Cum ne răcorim locuința fără aer condiționat. Sfaturi pentru a face față caniculei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate