Publicitate

Doi barbati au fost agresati de doi tineri într-o parcare din judetul Dolj, iar anchetatorii au stabilit ca ranile suferite de acestia le-au pus viata în pericol. Agresorii au fost retinuti pentru 24 de ore.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au anuntat ca politisti din cadrul Sectiei nr.9 Politie Rurala Cetate au fost sesizati cu privire la faptul ca doi barbati, de 25 si 29 de ani, din comuna Unirea, au fost agresati fizic de doi tineri de 22 si 23 de ani, din localitate.

“Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca în seara zilei de 08 februarie, cele doua victime, în timp ce se aflau într-o parcare din localitatea Unirea, ar fi fost agresate fizic (lovite cu un obiect contondent si obiect taietor-întepator) de catre cei doi tineri de 22 si 23 de ani”, au transmis politistii.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.  “În urma examinarii medico-legale, s-a stabilit ca victimele prezinta leziuni traumatice care le-au pus viata în primejdie”, a mentionat sursa citata.  Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru tentativa la omor calificat si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

SURSA FOTO: gds.ro

Citește toată știrea

Doi bărbaţi au fost bătuţi serios într-o parcare din judeţul Dolj. Ei au fost duşi la spital
Publicitate